Presse- & nyhedskontakt

Presse & Nyheder

Har du spørgsmål til Radiant og Salg som en Service, eller ønsker et interview, så ræk ud til Radiants CEO, Joakim Steenfos. 

Joakim Steenfos

Joakim Steenfos

CEO

Seneste nyt om Radiant 

Radiant definerer digital forretningsudvikling for rådgiverbranchen

Gennem Dansk Erhverv har Radiant, sammen med Bech Bruun, Hjaltelin Stahl, Kearney og Dentsu,  til formål at udkomme med en introduktion til digital forretningsudvikling ledsaget af konkrete anbefalinger, indsatser og initiativer til Dansk Erhvervs rådgivermedlemmer.

d. 5 maj 2021 holder Radiant seminar på Børsen med Dansk Erhverv om digitalt b2b salg for rådgivere

Den 5. maj på BUSINESSTALK vil Joakim Steenfos, CEO i Radiant, dele ud af sin viden om, hvordan man sætter struktur på det digitale b2b salg for rådgiverbranchen. Lær hvordan I identificerer de rigtige kunder og lykkes med en salgsproces i praksis. 

Radiant del af nBoards ekspertpanel for digitalt b2b salg, hvor du kan kvalificere dig til gratis rådgivning

En række bestyrelser og direktioner efterspørger sparring til hvordan man øger antallet af leads, fastholder relationen med kunderne digitalt, finder nye digitale forretningsmuligheder og optimerer salgsprocesser. 

Radiant er top 3 performende HubSpot certificerede partner i Norden

“We have Radiant in Denmark doing excellent work with their customers”. Sådan lød beskeden fra HubSpot til deres Nordiske partnere, da Radiant fik nyheden. Vi er den foretrukne HubSpot partner for professional services og techvirksomheder. 

Nu tidligere salgsdirektør og partner i Deloitte, Anders Pedersen indtræder i bestyrelsen i Radiant

Her bliver han genforenet med sin tidligere medarbejdere fra Deloitte, Joakim Steenfos og Kasper Bjerggaard, som nu udgør direktionen i Radiant. Anders’ rolle bliver at hjælpe med ekspanderingen af Salg som en Service til professional business services- og tech. 

Radiant åbner kontor i Norge, Oslo, for at efterleve egne og kunders ønsker om nordiske markedsandele

Radiants vision er at modne og forsimple b2b salg for professional services- og techvirksomheder i Norden. Dette, såvel som vores kunders ønsker om erobring af markedsandele i Norge, kan vi nu realisere med vores kontor og kunder i Oslo.