Om Unisteel

Din leverandør med mere end 70 års erfaring i flamme-, plasma- og vandstråleskæring

Unisteel er en konkurrencedygtig leverandør med fokus på kvalitet, miljø og levering til den lovede tid.erfaren produktionsvirksomhed

Den bedste rådgivning og produktion af din virksomheds emner 

Kvalitet

Hos Unisteel A/S leverer vi produkter af den højeste kvalitet i Norden.

Præcision

Vores maskinpark kan skære med stor præcision i både store og små metaller.

Service

Vores pålidelige service sørger for, at vores kunder forbliver kunder gennem mange år.

Erfaring

Når du vælger os er du sikret en samarbejdspartner med solid know-how og erfaring.

Holdet

Et godt team

Unisteel er også kendt som en fleksibel underleverandør med en evne til hurtig omstilling, hvilket skyldes et stærkt samspil mellem alle led i firmaet fra tilbudsudarbejdere over firmaets egen tegnstue til produktionsmedarbejderstaben.

Vi har korte kommunikationsveje og al vores produktion foregår i Danmark, med den nyeste teknologi. Vi er en serviceminded virksomhed med ca. 10 dygtige og veluddannede medarbejdere, fordelt på produktion, tegnestue og salg/administration, som giver en personlig betjening og følger op på din ordre.

Historie

Sådan startede det

Unisteel blev startet 1. maj 1943 i København med egen produktion under yderst beskedne forhold. Udviklingen krævede mere plads, så i 1961 flyttede virksomheden til Glostrup.

I 1997 flyttede Unisteel til Karlslunde, hvor vi er i dag og råder over 3000 kvm bygninger der i hele sin opbygning er udformet som et moderne miljørigtig og venligt produktionsapparat, der hurtigt kan omstilles til løsning af alle opgaver inden for undervandsplasmaskæring, plasmaskæring, flammeskæring, vandstråleskæring og savning.