Om Unisteel

Om Unisteel

Unisteel A/S er en erfaren produktionsvirksomhed, som har specialiseret sig i at skære i stål og andre metaller. Med mere end 70 års erfaring i flamme-, plasma- og vandstråleskæring, kan vi give den bedste rådgivning og produktion af din virksomheds emner.

Unisteel er en konkurrencedygtig leverandør med fokus på kvalitet, miljø og levering til den lovede tid. Unisteel er også kendt som en fleksibel underleverandør med en evne til hurtig omstilling, hvilket skyldes et stærkt samspil mellem alle led i firmaet: Fra tilbudsudarbejdere over firmaets egen tegnstue til produktionsmedarbejderstaben.

Vi har korte kommunikationsveje og al vores produktion foregår i Danmark, med den nyeste teknologi. Vi er en serviceminded virksomhed med ca. 15 dygtige og veluddannede medarbejdere, fordelt på produktion, tegnestue og salg/administration, som giver en personlig betjening og følger op på din ordre.

Historie

Unisteel blev startet 1. maj 1943 i København med egen produktion under yderst beskedne forhold. Udviklingen krævede mere plads, så i 1961 flyttede virksomheden til Glostrup.
I 1997 flyttede Unisteel til Karlslunde, hvor vi er i dag og råder over 3000 kvm bygninger der i hele sin opbygning er udformet som et moderne miljørigtig og venligt produktionsapparat, der hurtigt kan omstilles til løsning af alle opgaver inden for: Undervandsplasmaskæring, plasmaskæring, flammeskæring, vandstråleskæring og savning.

Nyheder

SOS Børnebyerne

Vi har igennem mange år haft 2 børn… Kræftens Bekæmpelse Københavns Erhvervsclub som støtter udviklingen indenfor ungdomsidræt. www.kbhek.dk udover andre velgørende organisationer…

Læs mere